Syrop barmański VICTORIA’S o smaku "CUKIER TRZCINOWY"
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Słodka Rio
60 ml rumu 15 ml syropu z trzciny cukrowej VICTORIA’S 3-4 cząstki limonki uzup. Pepsi
Szkło: long drink Dekoracja: limonka
Bezpośrednio do szkła wrzucamy cząstki limonki, dodajemy syrop, ugniatamy muddlerem, dodajemy 3-4 kostki lodu, wlewamy rum i uzupełniamy Pepsi. |
|
Brasiliana Samba
Receptura:
20 ml syropu z trzciny cukrowej VICTORIA’S 10 ml syropu lime VICTORIA’S 3-4 cząstki limonki 5-6 listków świeżej mięty uzup. woda gazowana
Szkło: long drink Dekoracja: liście mięty i ćwiartki cytryny
Limonkę i mięte umieszczamy w szklance, dodajemy syropy, wyciskamy muddlerem, dodajemy kruszony lód do 2/3 wysokości szklanki i uzupełniamy wodą gazowaną. |
|
Viva!
Recepcja:
30 ml Ginu 20 ml syropu z trzciny cukrowej VICTORIA’S 10 ml syropu Grenadina VICTORIA’S sok z 1/2 limonki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: plasterek limonki
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z 3-4 kostkami lodu , mieszamy a następnie przelewamy do szkła cocktailowego i dekorujemy pół plasterkiem limonki.
|
|
Mojito by VICTORIA'S
Receptura:
60 ml białego rumu 20 ml syropu z trzciny cukrowej VICTORIA’S Uzup. Woda gazowana Liscie mięty, cząstka limonki, kruszony lód Szkło : long drink Dekoracja: cząstki limonki, gałązka świeżej mięty .
Wykonanie: w szkle umieszczamy 4-5 cząstek limonki , 6-8 listków świeżej mięty oraz syrop z trzciny cukrowej , rozcieramy składniki mudlerem , a następnie w 1/3 wysokości szkła zasypujemy kruszonym lodem. Dodajemy rumu i całość mieszamy łyżką barmańską. Następnie dodajemy kruszony lód i uzupełniamy wodą gazowaną . Dekorujemy gałązką świeżej mięty i cząstką limonki. |