Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Syrop Monin o smaku Czekoladowym

04-07-2012, 7:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 37 zł     
Użytkownik e-espresso-pl
numer aukcji: 2402311814
Miejscowość Kórnik
Zostało sztuk: 60    Wyświetleń: 9   
Koniec: 06-07-2012 15:52:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Untitled Document
tel./fax +48/61.898.00.21
[zasłonięte]@e-espresso.pl
Kawa
Kawa ziarnista
Kawa bezkofeinowa
Kawa mielona
Kawa w saszetkach , Pods,
E.S.E., Cialde
Lavazza Espresso Point
Lavazza Blue
Inne
Czekolada
Herbaty
Sosy, Syropy
Tampery
Akcesoria
Chemia do ekspresów URNEX
Porcelana
Ekspresy do kawy
Młynki do kawy
Pozostałe
TM-SERVICE
Skrzynki, ul. Poznańska 2
62-035 Kórnik



tel./fax +48/61.898.00.21
fax +48/61.649.13.18
[zasłonięte]@e-espresso.pl

Komunikatory:
GG:827688 | GG:12[zasłonięte]898
Numer konta
88 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002
5[zasłonięte]045 21


Wpłata na konto:
1-2 kg = 13,00 zł
3 kg i więcej = 14,50 zł

Pobranie:
1 kg = 15,50 zł
2 kg = 17,00 zł
3 kg i więcej = 19,00 zł
KURIER DHL
1-30 kg = 20,00 zł

Pobranie:
1-30 kg = 23,00 zł



Zamówienia powyżej
430 zł brutto,
koszt wysyłki gratis.


Zadzwoń do nas 61/898.00.21
Syropy Monin produkowane są wyłącznie z naturalnych i starannie selekcjonowanych produktów: owoców, orzechów, ziół, przypraw, wody i cukru. Nie zawierają tłuszczu ani cholesterolu, a w większości przypadków nie zawierają barwników syntetycznych ani substancji konserwujących. Sterylny proces technologiczny (sterylizacja i homogenizacja) pozwala na uzyskanie najwyższej jakości produktu o ponad dwuletnim terminie przydatności do spożycia.

Numer jeden wśród producentów syropów na świecie.

Początki popularności czekolady sięgają przynajmniej 4 tysiące lat w przeszłość. Antyczna populacja ameryki środkowej używała ziaren kakaowca (który był pokarmem bogów) do wytwarzana gorącego, spienionego oraz gorzkiego napoju nazywanego czekoladą. Mikstura ta była święta i kojarzona z płodnością i mądrością.

Kiedy Krzysztof Kolumb sprowadził czekoladę do Europy, napój ten stał się bestsellerem. W kolejnych wiekach odkryto, że kakao może być zmieszane z mlekiem i masłem kakaowym w celu stworzenia znanego nam od roku 1876, stałego stanu “czekolady”.

Syrop czekoladowy MONIN Chocolate jest używany jako główny aromat i jest również mieszany z innymi smakami MONIN. Stosuje się go w specjalnych napojach kawowych, deserach oraz w kuchni.

ZASTOSOWANIA:
Kawy, drinki deserowe, shake’i mleczne, mleko smakowe, mocha

Syropy Monin idealnie pasują do aromatyzowania kaw , wszelkich napojów i drinków kawowych.

Opakowanie: 700 ml



Strona o mnie | Inne nasze aukcje | Moje komentarze | Zadaj pytanie | Dodaj do ulubionych

Copyright © 2010 e-espresso-pl