Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SYROP MONIN - CZEKOLADA 0,7L

19-04-2015, 11:28
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 32.29 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 32.29 zł     
Użytkownik cocktailsystem
numer aukcji: 5194376184
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 39    Licytowało: 1    Wyświetleń: 7   
Koniec: 19-04-2015 11:27:43
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@cocktailsystem.pl
Tel: 515 [zasłonięte] 003

Nasze produkty wysyłamy tylko i wyłącznie KURIEREM

Odbiór własny możliwy jest w naszej nowej siedzibie firmy na Bielanach ul.Kolumbijska 10
( vis a vis bramy wjazdowej do MAKRO BIELANY),
od poniedziałku do piątku w godzinach 9-18, a w soboty w godz. 10-14 .

INFORMUJEMY IŻ BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ ZAKUPIONYCH PRZEDMIOTÓW ZA PRZESYŁKĘ ZAPŁACĄ PAŃSTWO TYLKO RAZ!!

Dla mieszkańców Warszawy, przy zakupie powyżej 200 zł, dostawa w godzinach 9-17 GRATIS!!
Przelew bankowy
851[zasłonięte]220200[zasłonięte]00091[zasłonięte]810

MD SYSTEM SP. Z O.O.
Ul.Kolumbijska 10
01-991 Warszawa

W tytule wpłaty proszę podać nazwę użytkownika i numery wygranych aukcji.

Na każdy towar wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę VAT

Płatność kartą kredytową

Płatność kartą kredytową możliwa jest przy "Płacę z Allegro"

Płatność przy odbiorze towaru

Możliwa jest płatność przy odbiorze osobistym towaru, bądź w momencie dostawy.


Syrop Czekolada 0,7l

 

Początki popularności czekolady sięgają przynajmniej 4 tysiące lat w przeszłość. Antyczna populacja ameryki środkowej używała ziaren kakaowca (który był pokarmem bogów) do wytwarzana gorącego, spienionego oraz gorzkiego napoju nazywanego czekoladą. Mikstura ta była święta i kojarzona z płodnością i mądrością.

Kiedy Krzysztof Kolumb sprowadził czekoladę do Europy, napój ten stał się bestsellerem. W kolejnych wiekach odkryto, że kakao może być zmieszane z mlekiem i masłem kakaowym w celu stworzenia znanego nam od roku 1876, stałego stanu “czekolady”.


Syrop czekoladowy MONIN Chocolate jest używany jako główny aromat i jest również mieszany z innymi smakami MONIN. Stosuje się go w specjalnych napojach kawowych, deserach oraz w kuchni.


BARWA:
Przeźroczysty brązowy ze złotymi akcentami

SMAK:
Zapach ziaren kakaowca, smak likieru kakaowego

ZASTOSOWANIA:
Kawy, drinki deserowe, shake’i mleczne, mleko smakowe, mocha

DOSTĘPNE OBJĘTOŚCI:
0.7 L