Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SYROP MONIN BARMAŃSKI - KREM BRULEE 0,7 l

11-07-2015, 11:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 34 zł      Aktualna cena: 34 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5173258337
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 6    Wyświetleń: 10   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Producenci
Ako
Prospona
Dijo
Jabex
Waflex
Zentis







Wysyłka

Wszystkie produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl


O nas:


Firma Ziarnex'93 kompleksowo zaopatruje piekarnie i cukiernie w całej Polsce w produkty o najwyższej jakości. W naszej ofercie znajdują się produkty dla cukierników, piekarzy, bakalie, sprzęt do produkcji ciast i deserów, dekoracje cukiernicze i wiele innych.

Specjalizujemy się także w zaopatrzeniu lodziarni:

Prowadzimy także sprzedaż przysmaków i naturalnej paszy dla koni pod własną marką EQUILLA:
Syrop Monin - Krem Brulee 0,7 l.

SYROP MONIN – KREM BRULEE

CENA ZA BUTELKĘ – POJEMNOŚĆ 0,7 LITRA


Wszystkie sprzedawane przez nas produkty pochodzą z najnowszych dostaw i posiadają długi termin przydatności do spożycia.

Trudno zapomnieć  smak wspaniałego kremu waniliowego umieszczonego w kruchej i ciepłej skorupie z karmelu. Ten kontrast pomiędzy ciepłą warstwą karmelu  a kremem przyczyniło się do faktu, iż Crème Brûlée jest jednym z ulubionych deserów we Francji.

Crème Brûlée został wynaleziony w XVII wieku. Sławny szef kuchni Paul Bocuse, zdobywca gwiazdek Michellin, w latach 80 przyczynił się  do powstania mody na Crème Brûlée dzięki jego odświeżonej, lżejszej i smaczniejszej recepturze. Syrop MONIN Crème Brûlée łączy aromaty pieczonego karmelu i mocnej wanilli oraz idealnie nadaje się  jako dodatek do kaw i koktajli… po prostu spróbuj!

BARWA

Złoty odcień

SMAK

Mocny waniliowo karmelowy aromat i kremowy smak Crème Brûlée.

ZASTOSOWANIA

Latte,cappuccino,kawy mrożone, drinki deserowe


Zaopatrzenie Lodziarni 2014