Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SYROP MONIN BARMAŃSKI - KREM BRULEE 0,7 l

11-07-2015, 11:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 34 zł      Aktualna cena: 34 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5173258337
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 6    Wyświetleń: 10   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Producenci
Wysyłka

Wszystkie produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

 

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl



O nas:

 


Firma Ziarnex'93 kompleksowo zaopatruje piekarnie i cukiernie w całej Polsce w produkty o najwyższej jakości. W naszej ofercie znajdują się produkty dla cukierników, piekarzy, bakalie, sprzęt do produkcji ciast i deserów, dekoracje cukiernicze i wiele innych.

Specjalizujemy się także w zaopatrzeniu lodziarni:

 


Prowadzimy także sprzedaż przysmaków i naturalnej paszy dla koni pod własną marką EQUILLA:
Syrop Monin - Krem Brulee 0,7 l.

SYROP MONIN – KREM BRULEE

CENA ZA BUTELKĘ – POJEMNOŚĆ 0,7 LITRA


 

Wszystkie sprzedawane przez nas produkty pochodzą z najnowszych dostaw i posiadają długi termin przydatności do spożycia.

 

Trudno zapomnieć  smak wspaniałego kremu waniliowego umieszczonego w kruchej i ciepłej skorupie z karmelu. Ten kontrast pomiędzy ciepłą warstwą karmelu  a kremem przyczyniło się do faktu, iż Crème Brûlée jest jednym z ulubionych deserów we Francji.

Crème Brûlée został wynaleziony w XVII wieku. Sławny szef kuchni Paul Bocuse, zdobywca gwiazdek Michellin, w latach 80 przyczynił się  do powstania mody na Crème Brûlée dzięki jego odświeżonej, lżejszej i smaczniejszej recepturze. Syrop MONIN Crème Brûlée łączy aromaty pieczonego karmelu i mocnej wanilli oraz idealnie nadaje się  jako dodatek do kaw i koktajli… po prostu spróbuj!

 

BARWA

Złoty odcień

 

SMAK

Mocny waniliowo karmelowy aromat i kremowy smak Crème Brûlée.

 

ZASTOSOWANIA

 

Latte,cappuccino,kawy mrożone, drinki deserowe

 

 



Zaopatrzenie Lodziarni 2014