Syrop barmański VICTORIA’S o smaku ZIELONE JABŁKO 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
The Apple in Grass
30ml żubrówki 30ml syropu Green Apple VICTORIA’S 30ml soku z cytryny
Szkło: cocktailowe Dekoracja: jabłko, czerwona wisienka cocktailowa
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z kostkami lodu, mieszamy, a następnie przelewamy do szkła cocktailowego. |
|
Warsaw
50ml czystej wódki 20ml syropu Green Apple VICTORIA’S 10ml syropu Lime VICTORIA’S Uzup. 7Up
Szkło: long drink Dekoracja: twist z cytryny
Pierwsze trzy składniki wlewamy do szkła typu long drink, w którym wcześniej umieściliśmy 3-4 kostki lodu, mieszamy łyżką barmańską, a następnie uzupełniamy 7Up.
|
|
Fruit In the Room
100ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 20ml soku z żółtych grapefruitów 50ml świeżego sok Cymes z ananasów 20 ml syropu Green Apple VICTORIA’S 10ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: cząstka jabłka
Pierwsze cztery składniki umieszczamy w shakerze wraz z kostkami lodu, po wymieszaniu przelewamy do szkła napełnionego 2/3 kostkami lodu, dodajemy syrop Blue Curacao i dekorujemy cząstką jabłka. |