Syrop barmański VICTORIA’S o smaku WANILIOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Irish Blue Dash
30 ml wódki 20 ml syropu Irish Cream VICTORIA’S 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S uzup. sok z kaktusa 10 ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy, a następnie przelewamy do szkła koktajlowego i dodajemy 10 ml syropu blue curacao VICTORIA’S. |
|
Wanilaspresso
20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 10 ml syropu kokosowego VICTORIA’S 80 ml mleka 1 kawa espresso
Mleko "spulchaniamy" parą, wlewamy syropu, powtarzamy czynność, przelewamy do szklanicy, a następnie wlewamy espresso.
|
|
Waszyngton
30 ml american whiskey 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 40 ml zielonej herbaty
Szkło: old fashioned Dekoracja: cząstka limonki
Wszystkie składniki mieszamy w shakerze następnie przelewamy do szkła z 3-4 kostkami lodu i dekorujemy |
|
Lynchburg
40 ml Tennessee whiskey 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 120 ml Coca CoIa
Szkło: long drink Dekoracja: karambola, plasterek truskawki
Wykonanie bezpośrednio w szkle z 4-5 kostkami lodu, na końcu uzupełniamy Coca Colą i dekorujemy. |
|
Plaża w Miami
60 ml świeżego soku Cymes z ananasów 60 ml soku bananowego 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 10 ml syropu blue curacao VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: ananas, phisaelis
Wszystkie składniki shakerujemy następnie przelewamy do szkła z kostkami lodu. |