Syrop barmański VICTORIA’S o smaku RUM CZEKOLADA 490ml

Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.

 |
Havana Cafe
40 ml rumu light 20 ml syropu Rum z czekoladą VICTORIA’S 30 ml mocnej kawy espresso
Szkło: old fashioned Dekoracja: phisaelis
Wszystkie składniki mieszamy w shakerze, następnie przelewamy do szkła old fashioned napełnionego w 2/3 kruszonym lodem. |
 |
Rum z Czekoladą
40 ml rum Dark 20 ml syropu rum z czekoladą VICTORIA’S 20 ml słodkiej śmietanki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: czekolada i bita śmietana
Wszystkie składniki mieszamy w shakerze, a następnie przelewamy do cocktailówki
|
 |
Gorące Santiago
30 ml syrop rum z czekoladą VICTORIA’S 10 ml syropu kokosowego VICTORIA’S 120 ml gorącej czekolady
Szkło: long drink Dekoracja: bita śmietana
Bezpośrednio do szkła wlewamy wszystkie składniki, a następnie mieszamy łyżką barmańska i dekorujemy bitą śmietana |
 |
Venus
30 ml VICTORIA’S Rum z Czekoladą 30 ml likier kawowy 20 ml likier Irish Coffee 10 ml śmietanka
Szkło: Cocktail Glass Dekoracja: świeża mięta, phisaelis
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z 4-5 kostkami lodu, mieszamy, a następnie przelewamy do kieliszka cocktailowego, który wcześniej schładzamy. Dekorujemy miętą i phisaelis. |
 |
Zimno-Ciepło by VICTORIA'S
15 ml syropu rum z czekoladą VICTORIA’S 15 ml syropu amaretto VICTORI’S 100ml mleka espresso
Wykonanie: syrop rum z czekoladą wlewamy do szklanki i dodajemy świeżo zaparzone espresso. Następnie przy użyciu french-presu spieniamy zimne mleko z dodatkiem syropu amaretto. Spienione mleko po łyżce wlewamy do szklanki tak aby powstały warstwy. |