Syrop barmański VICTORIA’S o smaku PIERNIKOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Piernikowe Cappucino
20 ml Baileys – irish cream
20 ml syropu piernikowego VICTORIA’S
1 porcja kawy cappuccino
Wykonanie : w filiżance przygotowujemy 1 porcje cappuccino do której wlewamy likier i syrop . Dekorujemy posypką cynamonowa i czekoladową . |
|
Piernikowe espresso
2x espresso
-łyżeczka miodu
szczypta imbiru
15 ml syropu piernikowego VICTORIA’S
Wykonanie : syrop piernikowy łączymy z miodem i imbirem, następnie dodajemy świeżo zaparzone espresso. Możemy podać w dwóch wersjach – z bitą śmietaną lub ze spienionym mlekiem.
|
|
Piernikowa ekspresja
15 ml syropu piernikowego VICTORIA’S 20 ml koniaku 2x espresso starta skórka z pomarańczy bita śmietana Przygotowanie: syrop piernikowy łączymy z koniakiem i dodajemy świeżo zaparzone espresso. Następnie dekorujemy bitą śmietaną , która posypujemy starta skórką z pomarańczy . |