Syrop barmański VICTORIA’S o smaku ORZECHOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Amore
60 ml likieru amretto 10 ml syropu orzechowego VICTORIA’S 10 ml mleka
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wypełnionym lodem , mieszamy a następnie przecedzamy do szklanicy koktajlowej. |
|
Nice Ice
20 ml syropu orzechowego VICTORIA’S 1 kulka lodów waniliowych
Zalewamy lody syropem, uzupełniamy zimnym lub gorącym naparem z kawy. Podajemy w szklaneczce highballowej lub w szkle do irish coffee.
|
|
Orzechowy Poranek
30 ml francuskiej brandy 30 ml naparu espresso 20 ml syropu orzechowego VICTORIA’S 10 ml słodkiej śmietanki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: kawa rozpuszczalna
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z kostkami lodu, a następnie przelewamy do szkła cocktailowego. |
|
Paryż
40 ml francuskiej brandy lub koniaku 30 ml syropu orzechowego VICTORIA’S 100 ml naparu z kawy 10 ml syropu rum z czekoladą VICTORIA’S Uzup. Bita śmietana
Szkło: do gorących drinków Dekoracja: czekoladka
Wszystkie składniki umieszczamy w szkle, a na końcu dodajemy napar z kawy i bitą śmietanę. |
|
St. Tropes Shake
20 ml syropu orzechowego VICTORIA’S 10 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 120 ml mleka
Szkło: long drink Dekoracja: cząstka truskawki
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze i długo wytrząsamy otrzymując gęstą konsystencję shaka. |