Syrop barmański VICTORIA’S o smaku MOJITO MINT 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Red Mojito by VICTORIA'S
30 ml białego rumu 30 ml syropu Mojito Mint VICTORIA’S 10 ml syropu Grenadina VICTORIA’S 4 łyżki stołowe świeżego arbuza Kruszony lód
Dekoracja : cząstka arbuza , liście świeżej mięty Szkło : fantazyjne – long drink
Wykonanie : wszystkie składniki umieszczamy w blenderze elektrycznym i miksujemy około 30 sekund. Następnie wszystko przelewamy do szkła wypełnionego w 1/3 kruszonym lodem. Na koniec dekorujemy |
|
Virgin Mojito
40 ml syropu Mojito VICTORIA'S 30 ml soku z limonki uzup. woda gazowana cytrynowa
Szkło: long drink Dekoracja: świeża mięta i twist z limonki
Wykonanie: wszystkie składniki oprócz wody umieszczamy w szkle, w 2/3 wypełnionym kruszonym lodem. Zalewamy wodą gazowaną cytrynową , lekko mieszamy. Na koniec dekorujemy.
|
|
V-Max
60 ml wódki czystej 40 ml syrop Mojito VICTORIA'S sok z 1/2 limonki 3-4 plasterki limonki
Szkło: old fashioned ( whiskówka ) Dekoracja: plasterki limonki i gałązka mięty
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w szkle i całość zasypujemy kruszonym lodem, lekko mieszkamy łyżką barmańską i dekorujemy. |