Syrop barmański VICTORIA’S o smaku MALINOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Malinowa Rozkosz
30 ml syropu malinowego VICTORIA'S 40 ml wódki 20 ml ginu 3-4 świeże maliny
Uzp. Tonik
Szkło : long drink
Dekoracja : gałązka świeżej mięty i malina
Wykonanie : świeże maliny umieszczamy w szkle wraz z kostkami lodu , następnie wlewamy syrop malinowy i resztę składników, mieszamy łyżką barmańską i uzupełniamy tonikiem . Na koniec dekorujemy
|
|
Malinowy Poncz
40 ml białego rumu 30 ml syropu malinowego VICTORIA’S
10 ml syropu miodowego VICTORIA’S
100 ml toniku
3-4 maliny
4 półplasterki cytryny
Szkło : old fashioned
Dekoracja : plasterki cytryny
Wykonanie : wszystkie składniki wraz z owocami umieszczamy w szkle wypełnionym w 1/3 kostkami lodu. Mieszamy i na koniec dekorujemy.
|
|
Drink Malinka
40 ml syropu malinowego VICTORIA’S 120 ml napoju cytrynowego gazowanego
10 ml soku z cytryny
Szkło : long drink
Dekoracja : gałązki świeżej mięty
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy bezpośrednio w szkle, delikatnie mieszamy łyżką barmańską i dekorujemy .
|
|
|