Syrop barmański VICTORIA’S o smaku KLONOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Pod Jaworem
30ml syropu klonowego VICTORIA'S 10ml syropu Grenadine VICTORIA'S 60ml soku z grapefruita 60ml soku z pomarańczy
Szkło: long drink Dekoracja: melisa i plasterek pomarańczy
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze i mieszamy , a następnie przelewamy do szkła wypełnionego 3-4 kostki lodu. Na koniec dekorujemy |
|
Ontario
30 ml whisky kanadyjska 20 ml Campari Bitter 20 ml syropu klonowego VICTORIA'S 10 ml syropu Lime VICTORIA'S Szkło: cocktailowe - margarita Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z 6-8 kostkami lodu , po wymieszaniu przelewamy do schłodzonego szkła
|
|
Klon
30 ml wódki czystej 10 ml ginu 20 ml syropu klonowy VICTORIA'S 30 ml soku pomarańczowego
Szkło: cockatilowe
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z 4-5 kostkami lodu , mieszamy, a następnie przelewamy do schłodzonego szkła cocktailowego. |