Syrop barmański VICTORIA’S o smaku IRISH CREAM 250ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Dublin
40 ml irish whiskey 20 ml syropu Irish Cream VICTORIA’S 30 ml śmietanki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: phisaelis, wisienka cocktailowa, karambola
Wszystkie składniki shakerujemy z kostkami lodu i przelewamy do oziębionego szkła cocktailowego. |
|
Pocztówka z Dublina
40 ml irish whiskey 20 ml syrop Irish Cream VIVTORIA’S Uzup. Herbata cytrynowa
Szkło: long drink Dekoracja: twist z pomarańczy I cytryny
Wszystkie składniki umieszczamy bezpośrednio w szkle z 3-4 kostkami lody i mieszamy łyżką barmańską. |
|
Cork
120 ml świeżego sok Cymes z jabłek 20 ml syropu Irish Cream VICTORIA’S 10 ml syropu żurawinowego VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: twist z cytryny
Wykonanie bezpośrednio w szkle z 3-4 kostkami lodu, a następnie dodajemy dekorację.
|
|
Irish Blue Dash
30 ml wódki 20 ml syropu Irish Cream VICTORIA’S 20 ml syropu Waniliowego VICTORIA’S uzup. sok z kaktusa 1 d syropu Blue Curacao VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy, a następnie przelewamy do szkła koktajlowego i dodajemy 1 d syropu blue curacao VICTORIA’S. |
|
Cold Irish by VICTORIA'S
20 ml syropu irish cream VICTORIA’S 20 ml whisky 100 ml czarnej kawy lody waniliowe Szkło: do gorących napoi Dekoracja: bita śmietana, zmielona kawa.
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z 3-4 kostkami lodu. Następnie do szklanki nakładamy 1 gałkę lodów i wlewamy zmieszaną kawę. Na koniec dekorujemy bitą śmietaną i zieloną kawą. |