Syrop barmański VICTORIA’S o smaku IMBIROWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Ginger Beer Mint
300 ml piwa pilsner 20 ml syropu imbirowego VICTORIA’S kilka gałązek mięty
Wlewamy piwo do szklanicy, do której wcześniej należy wlać syrop imbirowy , a jako dekorację dodajemy mięte |
|
Odświeżacz
15 ml syropu imbirowego VICTORIA’S 50 ml świeżego soku Cymes z grapefruita dop tonik lub mix cytrynowy
Do szkła wypełnionego 3-4 kostkami lodu wlewamy składniki, mieszkamy łyżką barowa. |
|
Berlin
20 ml syropu imbirowego VICTORIA’S 20 ml Jagermeister 20 ml wódki 6-8 kropel soku z cytryny
Szkło: shot Dekoracja: brak
Wlewamy warstwowo kolejno do kieliszka syrop, likier i wódkę, a na końcu krople soku z cytryny.
|
|
Bawarskie Przypadki
120 ml piwa jasnego 40 ml wódki ziołowej 20 ml syropu imbirowego VICTORIA’S
Szkło: pokal do piwa Dekoracja: twist z cytryny, plasterki cytryny
Do pokalu wlewamy kolejno syrop następnie wódkę i uzupełniamy to piwem , dodajemy dekorację. |
|
Mozela
60 ml soku z jasnych winogron 60 ml świeżego soku Cymes z jabłek 20 ml syropu imbirowego VICTORIA’S 10 ml syropu cukrowego VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: plasterek cytryny plasterek limonki i pomarańczy
Wszystkie składniki wlewamy bezpośrednio do szkła napełnionego 3-4 kostkami lodu. Mieszamy łyżką barową i dekorujemy plasterkami owoców. |