Syrop barmański VICTORIA’S o smaku GRENADINA 250ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Dry Nadine
40 ml wódki 10 ml campari lub martini bitter’s 20 ml vermuthu bianco 20 ml syropu grenadina VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przecedzamy do szkła koktajlowego. |
|
Fresh Day
Receptura:
100 ml świeżego soku Cymes wyciśniętego z jabłek 50 ml świeżego soku Cymes z grapefruita 20 ml soku z cytryny 10 ml syropu grenadina VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przecedzamy do szklanicy wypełnionej kruszonym lodem. |
|
Mexico City Shot
Receptura:
20 ml tequila blanco 20 ml syropu grenadina VICTORIA’S 20 ml sok z limonki
Szkło : shot Dekoracja : brak
Wlewamy do szkła kolejno syrop, tequila oraz sok z limonki.
|
|
Niebieska Agawa
Receptura:
40 ml tequili blanco 20 ml tequili gold 20 ml syropu grenadina VICTORIA’S 20 ml syropu lime VICTORIA’S
Szkło: cocktailowe Dekoracja: cząstka pomarańczy
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z kostkami lodu, mieszamy, a następnie przelewamy do szkła cocktailowego. |
|
Aztec
Receptura:
60 ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 60 ml świeżego soku Cymes z ananasów 40 ml soku z limonki 20 ml syropu grenadina VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: karambola I PHISAELIS
Trzy pierwsze składniki wlewamy do szkła bezpośrednio na kostki lodu, a następnie dodajemy syrop. |