Syrop barmański VICTORIA’S o smaku CZEKOLADOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Coffee Time
20 ml syropu irish cream VICTORIA’S 20 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 100 ml kawy espresso
Może być podane na zimno lub na gorąco.
Na zimno: po wymieszaniu przelewamy do szklanicy do lattee coffee i dekorujemy śmietaną w spray’u na koniec posypujemy delikatnie cynamonem. |
|
Czekoladowy Raj
Receptura:
20 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 5 ml syropu kokosowego VICTORIA’S 5 ml syropu miętowego VICTORIA’S 60 ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 60 ml mleka
Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze, w którym znajduje się lód kruszony, miksujemy i przelewamy do szklanicy. |
|
Bruksela
Recepcja:
30 ml rumu dark 10 ml likieru kawowego 30 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S
Szkło: cocktailowe Dekoracja: plasterek kiwi i truskawki
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy i przelewamy do szkła cocktailowego.
|
|
Brugia
Receptura:
30 ml Cointreau lub likieru triple sec 30 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 30 ml śmietanki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: skórka świeżej pomarańczy
Mieszamy składniki w shakerze i przelewamy do szkła cocktailowego. |
|
Pralina Victorias
Receptura:
30 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 10 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 10 ml syropu rum z czekoladą VICTORIA’S 40 ml mocnej kawy
Szkło: kieliszek do wina Dekoracja: czekoladka
Wszystkie składniki umieszczamy w szklanicy barmańskiej, mieszamy i przelewamy do kieliszka. |