Syrop barmański VICTORIA’S o smaku CYNAMONOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Cynamonic
30 ml rumu light 20 ml likieru advoccat 10 ml syropu cynamonowego VICTORIA'S 20 ml naparu z kawy espresso 10 ml śmietanki
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z kostkami lodu, mieszamy a następnie przelewamy do kieliszka koktajlowego, dekorujemy laską wanilii i świeżą miętą. |
|
Cynamonowy Song
Receptura:
15 ml syropu cynamonowego VICTORIA'S 10 ml syropu czekoladowego VICTORIA'S 5 ml syropu Irish Cream VICTORIA'S 1/2 świeżego banana 100 ml mleka
Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze elektrycznym z kostkami lodu, miksujemy, a następnie przelewamy do szklanicy 'highballowej' do połowy wypełnionej kruszonym lodem. Dekoracja: oprószyć czekoladą, a na brzegu szklanicy umieścić cukierek RAFAELLO |
|
Edynburg
Recepcja:
40 ml whisky szkockiej 20 ml syropu cynamonowego VICTORIA’S 20 ml syropu waniliowego VICTORIA’S 40 ml soku żurawinowego
Szkło: old fashioned Dekoracja: plasterki cytryny i pomarańczy
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, następnie przelewamy do szkła wypełnionego w ½ kruszonym lodem, a na koniec dodajemy plasterki owoców.
|
|
Rob Roy Victorias
Receptura:
40 ml whisky szkockiej 20 ml wermuthu Rosso 20 ml syropu cynamonowego VICTORIA’S
Szkło: cocktailowe Dekoracja: wisienka cocktailowa
Wymieszać składniki w szklanicy barmańskiej i przelać do schłodzonego szkła cocktailowego. |
|
Góral
Receptura:
100 ml świeżego soku Cymes z jabłek 60 ml soku żurawinowego 20 ml syropu cynamonowego VICTORIA’S 5 ml syropu grenadina VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: jabłko, truskawka
Wszystkie składniki mieszamy w shakerze z kostkami lodu następnie przelewamy do szkła z 3-4 kostkami lodu i dekorujemy. |