Syrop barmański VICTORIA’S o smaku CUKROWYM 490ml
Pojemność: 490 ml
Smak: cukrowy
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Batide De Vodka
60 ml wódki 20 ml syropu kokosowego VICTORIA’S 10 ml syropu cukrowego VICTORIA’S 10 ml śmietanki 120 ml świeżego soku Cymes z ananasów
Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze elektrycznym z kostkami lodu .Miksujemy, a nastepnie przelewamy do oziębionego szkła do long drinków. |
|
Mintonic
20 ml syropu cukrowego VICTORIA’S 5 ml syropu miętowego VICTORIA’S 1 szt limonki dop. tonikiem
Do szklanicy wypełnionej w 1/3 lodem kruszonym umieszczamy limonkę pokrojoną w ósemki wraz z syropem cukrowym i miętowym, macerujemy mudlerem, następnie dosypujemy lodu kruszonego i uzupełniamy tonikiem.
|
|
Lato w Madrycie
30 ml hiszpańskiej brandy 20 ml syropu cukrowego VICTORIA’S 5-6 cząstek limonki
Szkło: old fashioned Dekoracja: cząstki limonki
Bezpośrednio w szkle wyciskamy sok z cząstek limonek, dodajemy kruszony lód, a następnie syrop cukrowy VICTORIA’S oraz brandy, mieszamy i zasypujemy powtórnie kruszonym lodem. |
|
Sewilla
120 ml Cava hiszpańska (wino musujące) 20 ml syropu cukrowego VICTORIA’S 5 ml syropu truskawkowego
Szkło: szampanówka Dekoracja: cząstka truskawki
Wykonanie bezpośrednio w szkle, do schłodzonego szkła wlewamy syrop cukrowy Victoria’s, następnie zimne wino musujące Cava, a następnie syrop truskawkowy. |
|
Słoneczna Barcelona
60 ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 60 ml świeżego soku Cymes z ananasów 20 ml syropu cukrowego VICTORIA’S Sok z 2 cytryn
Szkło: do wina czerwonego Dekoracja: cząstka ananasa i czerwona porzeczka
Do szkła zasypanego w 1/3 kruszonym lodem dodajemy wszystkie składniki i mieszamy łyżką barmańską. |