Syrop barmański VICTORIA’S o smaku BLUE CURACAO 250ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Blue Sky
10 ml rumu gold 10 ml vermuth extra dry 10 ml likieru melon 20 ml syropu blue curacao VICTORIA’S 10 ml syropu lime VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wypełnionym lodem, mieszamy a następnie przecedzamy do szkła koktajlowego. |
|
Lazurowy sen
Receptura:
10 ml syropu blue curacao VICTORIA’S 20 ml pina colada b/alkoholu 60 ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 80 ml świeżego soku Cymes z grapefruita
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przecedzamy do szklanicy wypełnionej w ¼ skruszonym lodem. |
|
Kamikaze Victorias
Recepcja:
30 ml wódki 20 ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S 10 ml świeżego soku z cytryny
Szkło: shot Dekoracja: brak
Wszystkie składniki shakerujemy, następnie przelewamy do kieliszka typu shot.
|
|
Tokio Drift
Receptura:
50 ml wódki 10 ml syropu lime VICTORIA’S 20 ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S 50 ml soku bananowego 50 ml soku z kaktusa
Szkło: long drink Dekoracja: ananas, pomarańcza, phisaelis
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z kostkami lodu, po wymieszaniu przelewamy do szkła napełnionego w 1/3 kruszonym lodem. |
|
Niebieski Samuraj
Receptura:
20 ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S 10 ml syropu cukrowego VICTORIA’S Uzup. 7UP
Szkło: long drink Dekoracja: cząstka melona, czerwona porzeczka
Do szklanki wsypujemy 4-5 kostek lodu, następnie wlewamy syropy i wszystko zalewamy 7Up. |