Syrop barmański VICTORIA’S o smaku BANANOWYM 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Bananowy Song
40 ml rumu light 40 ml red orange 20 ml syropu bananowego VICTORIA’S 10 ml syropu lime VICTORIA’S dop sok z czerwonych grapefruitów
Pierwsze cztery składniki shaker’ujemy z lodem, a następnie przelewamy do szklanicy 3-4 kostkami lodu i uzupełniamy sokiem. |
|
Fruit Bomb
Receptura:
60 ml świeżego soku Cymes z pomarańczy 60 ml świeżego soku Cymes z ananasów 30 ml soku z białych winogron 10 ml soku z czarnych porzeczek 20 ml soku cytrynowego 10 ml syropy bananowego VICTORIA’S
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wypełnionym lodem , mieszamy a następnie przecedzamy do szklanicy highballowej |
|
Kingston Town
Recepcja:
30 ml białego rumu 20 ml likieru Irish cream 20 ml syropu bananowego VICTORIA’S 10 ml słodkiej śmietanki
Szkło: Cocktailowe Dekoracja: phisaelis
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z kostkami lodu, następnie przelewamy do schłodzonego szkła cocktailowego.
|
|
Ocho Rios
Receptura:
60 ml białego rumu 20 ml syropu bananowego VICTORIA’S 30 ml mleka kokosowego 50 ml napój limonka 2 plastry ananasa
Szkło: Huracane Dekoracja: ćwiartka plasterka świeżego ananasa
Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze elektrycznym z dużą ilością kruszonego lodu. Następnie przelewamy do szkła. |
|
Wodospad Dunns River
Receptura:
100 ml świeżego soku Cymes z ananasów 50 ml wody niegazowanej 30 ml syropu bananowego VICTORIA’S 15 ml syropu Blue Curacao VICTORIA’S
Szkło: long drink Dekoracja: karambola , phisaelis
Składniki umieszczamy w shakerze z 3-4 kostkami lodu shakerujemy i przelewamy do szklanki. |