Syrop barmański VICTORIA’S o smaku AMARETTO 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Irish Victoria
Receptura:
30 ml scotch whisky 100 ml naparu z kawy 10 ml syropu amaretto VICTORIA’S śmietanka w spray’u
Koktajl wykonujemy bezpośrednio w szkle typowym do irish coffee. |
|
Victoria's Cream
Receptura:
10 ml syropu kokosowego VICTORIA’S 10 ml syropu amaretto VICTORIA’S 10 ml syropu grenadina VICTORIA’S 50 ml śmietanki
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przelewamy do oziębionego szkła koktajlowego. |
|
Rzym
Recepcja:
40 ml grappy 30 ml syropu amaretto VICTORIA’S 20 ml syropu czekoladowego VICTORIA’S 10 ml słodkiej śmietanki
Szkło: cocktailowe Dekoracja: phisaelis, czerwona porzeczka
Wszystkie składniki umieszczamy w shakerze z kostkami lodu mieszamy, a następnie przelewamy do kieliszka cocktailowego i dekorujemy.
|
|
Turyn
Receptura:
40 ml grappy 20 ml syropu amaretto VICTORIA’S 60 ml naparu z kawy 20 ml śmietanki
Szkło: szkło do gorących napoi Dekoracja: bita śmietana
Wszystkie składniki umieszczamy w szkle mieszamy łyżką barową i dekorujemy bitą śmietaną. |