Syrop barmański VICTORIA’S CYMES o smaku
"LANDRYNKOWA TRUSKAWKA" - 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
LANDRYNKOWY WIECZÓR
Receptura: 30ml wódki lime 30ml rumu light 30ml syropu landrynkowa truskawka VICTORIA’S 120ml soku pomarańczowego
Szkło: long drink Dekoracja: świeża truskawka
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z lodem , mieszamy a następnie przelewamy do schłodzonego szkła typu long drink. Na koniec dekorujemy. |
|
SWEET SUNRISE
Receptura: 30ml syropu landrynkowa truskawka VICTORIA’S 10ml soku z cytryny 60ml soku ananasowego 60ml soku bananowego
Szkło: long drink Dekoracja: cząstka pomarańczy
Wykonanie:wszystkie składniki ( oprócz syropu) mieszamy w shakerze z kostkami lod , a następnie przelewamy do szkła typu long drink z 3-4 kostkami lodu. Na koniec dodajemy syrop i dekorujemy.
|
|
STRAWBERRY ICE TEA
Receptura: 20 ml syropu landrynkowa truskawka VICTORIA’S 4 półplasterki cytryny 120 ml naparu zimnej herbaty
Szkło: casablanca Dekoracja: plasterki cytryny
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy bezpośrednio w szkle , mieszamy łyżką barmańską i dekorujemy. |