Syrop barmański VICTORIA’S o smaku TIRAMISU 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
Tiramisu Alexander
Receptura: 20 ml syropu tiramisu VICTORIA'S , 5 ml syropu miętowego VICTORIA'S, 120 ml gorącego naparu czekolady,
Szkło: do gorących napoi,
Dekoracja: bita śmietana i sos czekoladowy, Wykonanie: wszystkie składniki wlewamy bezpośrednio do szklanki , mieszamy łyżką barmańską , a następnie dekorujemy bitą śmietaną i sosem czekoladowym. |
|
Kawowy Deser
Receptura: 20 ml syropu tiramisu VICTORIA'S 60 ml gorącego naparu kawy 100 ml mleka 3,2%
Szkło: long drink
Dekoracja: bita śmietana oprószona czekoladą
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z kostkami lodu , po wymieszaniu przelewamy do szklanicy w 1/3 wypełnionym kruszonym lodem. Dekorujemy bitą śmietaną oraz posypujemy starta czekoladą .
|
|
Czekoladowe Tiramisu
Receptura: 20 ml syropu tiramisu VICTORIA'S 5 ml syropu miętowego VICTORIA'S 120 ml gorącego naparu czekolady
Szkło: do gorących napoi
Dekoracja: bita śmietana i sos czekoladowy
Wykonanie: wszystkie składniki wlewamy bezpośrednio do szklanki , mieszamy łyżką barmańską , a następnie dekorujemy bitą śmietaną i sosem czekoladowym. |