Syrop barmański VICTORIA’S o smaku ** KIWI ** 490ml
Syropy barmańskie VICTORIA’S są wspaniałym dodatkiem do różnego rodzaju drinków z grup alkoholowych jak i bezalkoholowych, słodkich i wytrawnych, podawanych na zimno lub na gorąco.
Już samo wymienienie możliwości połączenia syropów w różnych drinkach pokazuje nam szeroki zakres ich zastosowania. Czternaście smaków, które z powodzeniem możemy łączyć ze sobą jak również ze Świeżymi Sokami CYMES z dodaniem odrobiny alkoholu tworzą wysublimowane smaki. Idealne do drinków tzw. standardów światowych np. Bacardi Cocktail.
Zaletą syropów VICTORIA’S jest ich gęstość nieporównanie większa z produktami konkurencyjnych Firm w tym segmencie towarowym, skierowanym na rynek gastronomiczny, można to sprawdzić przy wykonywaniu tzw. tęczówek, gdzie syropy barmańskie VICTORIA’S umieszcza się jako pierwsze, najbardziej gęste!!!.
Syropy VICTORIA’S często wykorzystywane są przez Profesjonalnych Barmanów podczas konkursów oraz pokazów barmańskich, a o jakości świadczy również rekomendacja Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
|
GREEN DAY
Receptura: 20 ml syropu kiwi VICTORIA’S 40 ml wódki 10 ml ginu 100 ml napoju z limonki
Dekoracja : plasterek limonki Szkło : long drink
Wszystkie składniki wraz z kostkami lodu umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przelewamy do schłodzonego szkła . |
|
GREEN COCKTAIL
Receptura: 20 ml syropu kiwi VICTORIA’S 40 ml ginu 20 ml soku z limonki
Dekoracja: crusta z cukru
Szkło : cocktailowe
Wykonanie: wszystkie składniki umieszczamy w shakerze wraz z kostkami lodu, mieszamy a następnie przelewamy do schłodzonego szkła cocktailowego. Jako dekorację wykonujemy cruste z cukru .
|
|
ANASTAZJA
Receptura: 30 ml syropu kiwi VICTORIA’S 1 owoc kiwi 100 ml napoju z kaktusa 50 ml nektaru brzoskwiniowego
Dekoracja : cząstka kiwi i brzoskwini Szkło : long drink
Wykonanie : wszystkie składniki umieszczamy w blenderze elektrycznym wraz z 4-5 kostkami lodu . Blenderujemy około 1,5 minuty , a następnie przelewamy do schłodzonego szkła . |