Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Syfon do bitej śmietany 1 litr HENDI

31-07-2012, 10:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 129 zł      Najwyzsza cena licytacji: 129 zł     
Użytkownik zkmgastro_pl
numer aukcji: 2461717911
Miejscowość Dąbrowa Górnicza
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 25   
Koniec: 12-07-2012 08:23:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt z nami:
tel.: 032 [zasłonięte] 92
tel. kom.:694 [zasłonięte] 546 (pn-pt od 9 do 17)
[zasłonięte]@zkmgastro.pl

Masz pytania? Napisz do nas.
Kompleksowe wyposażenie lokali gastronomicznych: restauracji, stołówek, barów i innych punktów gastronomicznych.
KONTAKT

Sklep internetowy ZKM Gastro jest do Państwa dyspozycji od pon. do pt.
w godz. od 9.00 do 17.00.

Zapraszamy do kontaktu drogą e-mail: [zasłonięte]@zkmgastro.pl
lub telefoniczonego: 032 [zasłonięte] 92 / 694 [zasłonięte] 546

WYSYŁKA

Zakupiony towar wysyłamy do 48h od zaksięgowania wpłaty. Wysyłka realizowana jest za pośrednictwem firmy kurierskiej, koszt wysyłki wynosi 20 zł. W przypadku zamówień powyżej
1 300 zł koszt wysyłki pokrywa ZKM Gastro.

NR KONTA BANKOWEGO

mBank
76 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 705745

Polecam ZKM Gastro
Syfon do bitej śmietany 1 litr HENDI

Syfon do bitej śmietany Kitchen Line

– umożliwia przygotowywanie bitej śmietany, kremów, sosów, musów w sposób łatwy, wygodny i tani
– idealne rozwiązanie dla kawiarni, barów, restauracji, lodziarni, bistro, punktów z goframi

  • pojemność: 1 l,
  • średnica: 95 mm,
  • wysokość: 320 mm,
  • butla wykonana z aluminium, plastikowa głowica,
  • 3 plastikowe końcówki i szczoteczka w zestawie,
  • przeznaczony do małych i średnich punktów,
  • dealny do dozowania bitej śmietany w obecności klienta,
  • nie należy przygotowywać gorących sosów,
  • nie należy myć w zmywarkach.

Syfon do bitej śmietany 1 litr HENDI