Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SWEET, REINFORCED AND FORTIFIED WINES Mencarelli

18-02-2014, 2:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 940.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898066633
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-02-2014 02:28:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63587, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38618, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06722, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50263, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10255, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63587, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38618, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06722, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50263, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10255

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sweet, Reinforced and Fortified Wines: Grape Biochemistry, Technology and Vinification

SWEET, REINFORCED AND FORTIFIED WINES Mencarelli

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Fabio Mencarelli, Pietro Tonutti
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 17 May 2013
Dimensions: 24.6 x 17.8 x 2.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 372
Condition: NEW
Product_ID: A47A67B242

 

 

Wines from Grape Dehydration  is the first of its kind in the field of grape dehydration – the controlled drying process which produces a special group of wines.  These types of wine are the most ancient, made in the Mediterranean basin, and are even described in Herodotus. Until few years ago, it was thought that these wines – such as Pedro Ximenez, Tokai, Passito, and Vin Santo – were the result of simple grape drying, because the grapes were left in the sun, or inside greenhouses that had no controls over temperature, relative humidity or ventilation. But Amarone wine, one of the most prized wines in the world, is the first wine in which the drying is a controlled process. This controlled process – grape dehydration – changes the grape at the biochemical level, and involves specialist vine management, postharvest technology and production processes, which are different from the typical wine–making procedure. After a history of grape dehydration, the book is then divided into two sections; scientific and technical.  The scientific section approaches the subjects of vineyard management and dehydration technology and how they affect the biochemistry and the quality compounds of grape; as well as vinification practices to preserve primary volatiles compounds and colour of grape.  The technical section is devoted to four main classes of wine: Amarone, Passito, Pedro Ximenez, and Tokai. The book then covers sweet wines not made by grape dehydration, and the analytical/sensorial characteristics of the wines. A concluding final chapter addresses the market for these special wines.  This book is intended for wineries and wine makers, wine operators, postharvest specialists, vineyard managers/growers, enology/wine students, agriculture/viticulture faculties and course leaders and food processing scientists

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.