Opis produktu
Grzyby suszone MUN - całe - 500g
Grzyby mun, znane również jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, carry oraz czosnku.
W Chinach wierzy się, że grzyby mają właściwości lecznicze. Redukują ciśnienie krwi, poprawiają krążenie, zmniejszają krzepliwość krwi. Regularnie stosowane obniżają ryzyko zachorowania na chorobę wieńcową.
- Unikalny produkt o wyjątkowym smaku i aromacie
- Gotowe do spożycia po namoczeniu i ugotowani. Moczyć należy co najmniej 20min ( zwiększają swoja objętość 5cio krotnie
- Doskonale pasują do polskiej kuchni - bigos, pierogi, sosy - uzyskają nowy niezastąpiony smak :)
PREFEROWANA FORMA PŁATNOŚCI "PayU"
Zamówienie robimy na bieżąco aby produkty zawsze były świeżę.
Zapraszamy na pozostałe nasze aukcje. Kupując kilka produktów za przesyłkę płacisz tylko raz.
W Warszawie możliwy odbiór osobisty
Sklep NaSushi_pl
ul. Chłodna 35/37 lok 4
00-867 Warszawa