Beef Jerky Sweet & HotPrzedmiotem aukcji jest suszona wołowina o smaku słodko-ostrym pokrojona w cienkie plastry.Opakowanie jednostkowe zawiera 75g suszonej wołowiny
o smaku słodko-ostrym pokrojonej w cienkie plastry.Beef Jerky Sweet & Hot to doskonały smakołyk z suszonej wołowiny z mnóstwem białka i niewielką ilością tłuszczu, zamknięty w torebce. Jest to doskonała przekąska o wyjątkowym i fantastycznym smaku.
UWAGA!!! Produkt w 100% oryginalny bezpośrednio od dystrybutora produktów Jack Links na Polskę.Do wytworzenia prezentowanej przekąski, jest używana jedynie wyselekcjonowana wołowina z części krzyżowej, pocięta na cienkie plastry.Tak pocięte plastry są następnie doprawiane specjalnymi mieszankami ziół wg rodzimej receptury przy użyciu najlepszych składników.Na końcu, cienkie plastry wołowiny są gotowane, a następnie powoli suszone w tradycyjny sposób.Cienkie plastry wyselekcjonowanej wołowiny doprawione ziołami i wysuszone najlepiej smakują, gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej.Beef Jerky Sweet & Hot to energetyczna przekąska o smaku słodko-ostrym o niskiej zawartości tłuszczu. Idealna dla każdego, a zwłaszcza dla turystów, podróżników, sportowców, kierowców i młodzieży oraz osób walczących z nadwagą. Przekąska nie musi być przechowywana w lodówce, więc doskonale nadaje się, aby mieć ją przy sobie w podróży, na rybach czy na wycieczce w góry. Jack Links wierzy, że dzięki swoim staraniom i wysiłkom, proponuje konsumentom prawdopodobnie najlepsze plastry wołowiny na świecie.
Beef Jerky firmy Jack Link's bogate w białko oraz zawierające tylko 3% tłuszczu jest doskonałą przekąską wtedy kiedy jesteś w ruchu lub uprawiasz sport.UWAGA!!!Doskonała oferta dla sklepów.Wyróżnij swój sklep nowym asortymentem.Przy zakupie partii po 12 sztuk, towar wysyłamy w oryginalnych display’ach Beef Jerky.Data spożycia - 21.06.2015 r.
Skład: wołowina, cukier, sól, przyprawy (czarny pieprz, czosnek), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, olej sojowy, solanka ( sól, substancja konserwująca: azotyn sodu), aromat dymu wędzarniczego. Do wytworzenia 100g beef jerky użyto 260g wołowiny. Zapakowano w ochronnej atmosferze. Przechowywać w temperaturze pokojowej.