Dziękujemy Państwu za odwiedzenie naszej aukcji
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST
DUŻA ELEKTRYCZNA SUSZARKA DO GRZYBÓW, OWOCÓW, WARZYW, ZIÓŁ I KWIATÓW
Suszarka wykonana jest z tworzywa posiadającego wszystkie potrzebne atesty do kontaktu z żywnoscią.
Suszarka posiada 5 okrągłych,przezroczystych półek-sit i pokrywę z regulowanymi otworami
Duża pojemnosć 13,5 litra
Wymiary :srednica półki 29 cm
Moc 125W
Specjalna cyrkulacja ciepłego powietrza pozwala na dużą wydajnosć /jak w urządzeniach 200W/przy niewielkim zużyciu prądu - 0,12kwh
Gwarancja 24 miesięce
WSKAZÓWKI NA TEMAT SUSZENIA WARZYW
Nazwa / Przygotowanie / Stan po wysuszeniu / Czas
-Bakłażan obrać i pokroić w plasterki o grubości 6-12mm kruchy 6-18 h
-Brokuły podzielić na cząstki, zaparzyć przez 3-5min kruchy 6-20 h
-Brukselka przekroić na pół chrupki 8-30 h
-Burak odciąć korzeń i liście, obgotować, wystudzić, pokroić w plasterki chrupki 8-26 h
-Cebula pokroić w krążki chrupki 8-14 h
-Czosnek obrać, pokroić w okrągłe plasterki chrupki 6-16 h
-Fasola szparagowa pokroić i zagotować, aż stanie się szklista kruchy 8-26 h
-Grzyby pokroić w kawałki, małe suszyć w całości twarde / chrupkie 3-10 h
-Kabaczek pokroić na plasterki o grubości 6mm kruchy 6-18 h
-Kalafior podzielić na cząstki i zagotować aż zmięknie twardy 6-16 h
-Kapusta pokroić w paski o grubości 3mm, usunąć trzon twardy 6-14 h
-Karczoch pokroić w paski o grubości 3-4mm kruchy 5-13 h
-Marchew zagotować aż zmięknie, poszatkować lub pokroić w plasterki chrupki 8-14 h
-Ogórek obrać i pokroić w plasterki o grubości 12mm twardy 6-18 h
-Ostra papryka (chili) nie wymaga krojenia twardy 8-14 h
-Pieczarki pokroić w plasterki, małe suszyć w całości twarde 6-14 h
-Pietruszka korzeń obrać i pokroić w plasterki, natkę ułożyć na sicie chrupki / kruchy 2-10 h
-Pomidor obrać, pokroić na kawałki lub okrągłe plasterki twardy 8-24 h
-Rabarbar obrać, pokroić w plasterki o grubości 3mm pozbawiony wilgotności 8-38 h
-Seler pokroić w plasterki o grubości 6mm chrupki 6-14 h
-Słodka papryka usunąć nasiona, pokroić w paski o grubości 6mm chrupki 4-14 h
-Szczypiorek poszarpać na kawałki chrupki 6-10 h
-Szpinak zagotować aŜ straci kolor chrupki 6-16 h
-Ziemniak pokroić na plasterki, zagotować przez 8-10min chrupki 8-30 h
WSKAZÓWKI NA TEMAT SUSZENIA OWOCÓW
-Ananas świeży obrać i pokroić w plasterki lub w kostkę twardy 6-36 h
-Banany obrać, pokroić w krążki o grubości 3-4mm chrupki 8-38 h
-Brzoskwinia kiedy owoc jest częściowo wysuszony przekroić i wyjąć pestkę miękki 10-34 h
-Gruszki obrać pokroić w plasterki miękki 8-30 h
-Jabłka obrać, wydrążyć gniazdo nasienne i pokroić w krążki lub plasterki miękki 8-30 h
-Morele wyjąć pestkę i pokroić w plasterki miękki 13-28 h
-Skórka pomarańczowa pokroić w długie paski kruchy 8-16 h
-Winogrona nie wymagają krojenia miękki 8-38 h
-Wiśnie nie wymagają krojenia, kiedy owoc jest częściowo suchy usunąć pestkę twardy 8-36 h
-żurawina nie wymaga krojenia miękki 6-26 h
Koszt wysyłki KURIEREM:
1szt 15zł
2szt 16zł
3szt i więcej-18zł
pobranie dodatkowo 7zł
ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE
PROSZĘ ODWIEDZIĆ NASZE AUKCJE NA KTÓRYCH OFERUJEMY PLANDEKI W INNYCH WYMIARACH I KOLORACH: