Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SUSZARKA DO GRZYBÓW OWOCÓW NIEWIADÓW 970.02 PP

10-08-2014, 17:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 109 zł     
Użytkownik mas-com-pl
numer aukcji: 4461769036
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 39   
Koniec: 10-08-2014 16:31:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

NIEWIADÓW PS
.


SUSZARKA DO GRZYBÓW,  OWOCÓW, ZIÓŁ  (500W)  -  NOWOŚĆ
NIEWIADÓW  model  970.02 PP







OPIS PRODUKTU:
  • Urządzenie  niezbędne  w  każdej  nowoczesnej  kuchni,  łatwe  i  bezpieczne  w  użytkowaniu.  Szybko  i  skutecznie  suszy  grzyby,  zioła,  owoce  i  warzywa.  Dzięki szczegółowo  opracowanym  parametrom  suszenia  pozwala  zachować  wartości  odżywcze  i  smakowe  produktów.  Wielowarstwowe  ustawianie  sit  zwiększa  wydajność  suszenia.
  • Produkowana  w  Polsce  z  najlepszych  komponentów.
  • 2  stopnie  mocy  suszenia
  • posiada  podwójne  zabezpieczenie  termiczne  -  automatyczny  ogranicznik  temperatury  chroni  urządzenie  przed  przegrzaniem
  • 4  białe  sita;  wysokość  sit  5 cm,  średnica  sit  30 cm  (możliwość  powiększania  o  dodatkowe  sita)
  • Dostępna  w  kolorze  białym
  • Zasilanie:  ~230 V ,  50 Hz
  • Moc:   500 W
  • Gwarancja  producena  24  miesiące

    Na  czym  polega  suszenie?  Suszenie  to  po  prostu  odwadnianie.  Dzięki  odparowaniu  ok. 70 %  zawartej  w  owocach  i  warzywach  wody,  produkty  wciąż  zachowują  swoją trwałość.  W  wyniku  parowania  wody  następuje  koncentracja  składników  znajdujących  się  w  owocach  i  warzywach,  dzięki  czemu,  między  innymi,  suszone  produkty  są  zawsze  słodsze  od  świeżych.
    Zdrowie.  Jeśli  prawidłowo  wysuszymy  nasze  letnie  zbiory,  to  w  pełni  zachowają  one wszelkie  biopierwiastki,  garbniki,  kwasy  i  karoten  oraz,  co  bardzo  ważne  dla  pracy  naszych  jelit,  błonnik  i  pektyny.  Ich  walory  smakowe  i  zapachowe  również  pozostaną bez  zmian.












    Komentarze


    Panelealle panel aukcji