Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SUSHI ECONOMY

11-03-2015, 4:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 101.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073816713
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 04:30:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24036, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53435, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94709, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03248, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63939, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24036, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53435, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94709, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03248, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63939

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sushi Economy, The: Globalization and the Making of a Modern Delicacy

SUSHI ECONOMY

 

 

PRODUCT DETAILS:
Language: English
Publisher: GOTHAM BOOKS
Publication Date: 6 May 2008
Dimensions: 1.9 x 13.7 x 20 cm
Format: Paperback
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: 159B4AC638

 

 

Now in paperback, the highly acclaimed exploration of sushi's surprising history, global business and international allure. One generation ago, sushi's narrow reach ensured that fishermen who caught tuna in most parts of the world sold it for pennies as cat food. Today, the fatty cuts of tuna known as toro are worth hundreds of dollars a pound. So how did it happen? This is a riveting combination of culinary biography, behind-the-scenes restaurant detail and unique exploration of globalisation's dynamics.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 JAPANESE COOKING: A SIMPLE ART Shizuo Tsuji

 MOMOFUKU Chang David, Peter Meehan

 EDOMAE SUSHI: ART, TRADITION, SIMPLICITY Shimizu

 THE STORY OF SUSHI Trevor Corson

 SUSHI AND BEYOND Michael Booth