Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

surowce URZADZENIA receptury PACZKI babki STRUCLE

27-06-2012, 8:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 79.50 zł     
Użytkownik adambook
numer aukcji: 2405191665
Miejscowość Internet
Wyświetleń: 9   
Koniec: 17-06-2012 20:41:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1988
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

W publikacji znajdują się informacje, dotyczące surowców, maszyn, urządzeń oraz receptur wyrobu ciast drożdżowych, mas makowych, kremów, kruszonek, pomad, bułeczek, ciastek drożdżowych z rozmaitym nadzieniem, rogali drożdżowych, ciastek drożdżowych (kilka rodzajów), babek, placków, strucli, itd, omówienie ich jakości, organizacja wyrobu, przepisy regulujące działalność ciastkarską. H.Lipińska-Poradnik Produkcja Drożdżowych Wyrobów Ciastkarskich Wydawnictwo Spółdzielcze - 83 str. wymiary około 15x21cm, Ponad 22 rys. Rok wydania 1988. stan dobry - niewielkie ślady użytkowania,drobne uszkodzenia nie zmniejszają wartości użytkowej .