Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SUGAR RUSH Johnny Iuzzini, Wes Martin

10-04-2015, 23:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 186.90 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169536630
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015 23:05:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16746, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89479, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04336, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64950, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22655, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16746, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89479, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04336, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64950, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22655

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking

SUGAR RUSH Johnny Iuzzini, Wes Martin

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Johnny Iuzzini, Wes Martin
Language: English
Publisher: Clarkson Potter
Publication Date: 9 Oct 2014
Dimensions: 21 x 15 x 2.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 352
Condition: NEW
Product_ID: A77A4CC693

 

 

''Sugar Rush'' is a complete baking course in a book with everything a home baker needs to confidently turn out 150+ sweets with sophisticated flavors. James Beard-award-winning pastry chef Johnny Iuzzini returns to basics, sharing his expert tips on fundamentals such as making caramel and mixing butter cakes, with accompanying step-by-step photographs, before moving on to recipes for Salted Caramels and Sticky Caramel Date Cake. After mastering the simple method for making light-as-air meringues, anyone can make ethereal espresso marshmallows, mile-high souffles, and chewy French macaron sandwich cookies. Readers can finally expand their cake and ice cream horizons to embrace flavors as thrilling as those in Brown Sugar-Molasses Layer Cake and Bitter Orange Ice Cream. The 250 photographs include both instructive technique shots to reassure bakers at every turn as well as stunning photographs of the ready-to-eat treats. With ''Sugar Rush, '' baking at home has never been easier--or more inviting.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 80 CAKES FROM AROUND THE WORLD Claire Clark

 PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

 NATHAN OUTLAW'S FISH KITCHEN Nathan Outlaw

 LE CINQ

 MORITO Samuel Clark, Samantha Clark

 BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING Justin Gellatly