Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SUCCESSFUL PUBS AND INNS SARGENT, LYLE

18-02-2014, 12:26
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 211.05 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898740398
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 11:31:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1998
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74557, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33439, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06411, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>85124, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61068, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74557, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33439, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06411, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>85124, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61068

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Successful Pubs and Inns (Caterer and Hotelkeeper Hospitality Pocket Books)

SUCCESSFUL PUBS AND INNS SARGENT, LYLE

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: MICHAEL SARGENT, TONY LYLE
Language: English
Publisher: A Butterworth-Heinemann Title
Publication Date: 8 Sep 1998
Dimensions: 1.5 x 13.4 x 21.3 cm
Format: Paperback
Pages: 246
Condition: NEW
Product_ID: A75A641134

 

 

'Successful Pubs and Inns plots a clear course towards successful innkeeping. It is ideal for those planning a career in the licensed trade, professionals already within the business and for students.
It is of particular value to those who are considering acquiring their own pub, be it freehold, leasehold or tenancy. It gives clear direction on the vitally important process of initial selection and evaluation, highlighting the many pitfalls that will be found along the way. It details the controls required to maximise profit and reduce the risk of financial failure.
This second edition of 'Successful Pubs and Inns':
* Down to earth, jargon-free guide to running a pub - and making a profit
* Provides an excellent overview of the legislation affecting all innkeepers
* Looks at the social responsibilities of licensees
* Puts into context the dramatic growth in themed and branded pubs
* Gives practical advice on the dangers of slack food hygiene practice
Michael Sargent after an early career in marketing, ran a successful inn before moving into managing groups of pubs, becoming a director of pub operating companies. He now concentrates on writing.
Tony Lyle has had considerable experience in senior roles in the licensed trade with responsibilities for large groups of pubs throughout the south of England. He now runs his own licensed trade consultancy specialising in leasing, appraisals, acquisitions and rent reviews.
Provides an excellent overview of the legislation affecting innkeepers
Puts into context the dramatic growth in themed and branded pubs and clarifies the confusion of multiple pub ownerships
Gives practical advice on the dangers of slack food hygiene practices

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HOW TO RUN A SUCCESSFUL PUB Mark Elliott

 STARTING AND RUNNING A SUCCESSFUL GASTROPUB OR ...

 CELLARMANSHIP Patrick O'Neill

 BREWING UP A BUSINESS Sam Calagione

 RUNNING A BAR FOR DUMMIES Foley, Dismore

 PUBLIC HOUSE AND BEVERAGE MANAGEMENT Flynn