Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

STOREY'S GUIDE TO RAISING MEAT GOATS Maggie Sayer

22-05-2014, 1:26
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 121.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174454335
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 22-05-2014 01:25:40

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38284, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08829, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34258, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33273, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99407, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38284, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08829, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34258, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33273, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99407

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Storey's Guide to Raising Meat Goats, 2nd Edition: Managing, Breeding, Marketing

STOREY'S GUIDE TO RAISING MEAT GOATS Maggie Sayer

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Maggie Sayer
Language: English
Publisher: Storey Publishing
Publication Date: 3 Dec 2010
Dimensions: 15.2 x 2.1 x 22.9 cm
Format: Paperback
Pages: 344
Condition: NEW
Product_ID: 16AC4B5829

 

 

Goat meat is believed to make up 80 per cent of the total meat consumed in the world, and production in the UK is far outweighed by demand. ''Storey's Guide to Raising Meat Goats'' is the essential reference on raising, caring for, and marketing meat goats. This updated edition gives caprine producers the vital information they need to start a meat-goat business or expand their current operation.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 GOAT: MEAT, MILK, CHEESE Weinstein, Scarbrough

 STOREY'S GUIDE TO RAISING SHEEP Simmons, Ekarius

 STOREY'S GUIDE TO RAISING DAIRY GOATS, Belanger

 STOREY'S GUIDE TO RAISING DUCKS Dave Holderread

 THE MEAT GOAT HANDBOOK Yvonne Zweede-Tucker

 GOAT FARMING Alan Mowlem