Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Steal the Menu A Memoir of Forty Years in Food

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 127.11 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817920369
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 1   
Koniec: 20-01-2014 04:08:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food


Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food


    Autor: Raymond Sokolov
    Wydawnictwo: Knopf Publishing Group
    Data wydania: 14 May 2013
    Ilość stron: 242
    Wymiary książki: 15.2 x 2.6 x 21.7 cm
    Rodzaj okładki: Hardcover
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]77009
978-[zasłonięte][zasłonięte]77009A

Four decades of memories from a gastronome who witnessed the food revolution from the (well-provisioned) trenches—a delicious tour through contemporary food history.

When Raymond Sokolov became food editor of The New York Times in 1971, he began a long, memorable career as restaurant critic, food historian, and author. Here he traces the food scene he reported on in America and abroad, from his pathbreaking dispatches on nouvelle cuisine chefs like Paul Bocuse and Michel Guérard in France to the rise of contemporary American food stars like Thomas Keller and Grant Achatz, and the fruitful collision of science and cooking in the kitchens of El Bulli in Spain, the Fat Duck outside London, and Copenhagen’s gnarly Noma.

Sokolov invites readers to join him as a privileged observer of the most transformative period in the history of cuisine with this personal narrative of the sensual education of an accidental gourmet. We dine out with him at temples of haute cuisine like New York’s Lutèce but also at a pioneering outpost of  Sichuan food in a gas station in New Jersey, at a raunchy Texas chili cookoff, and at a backwoods barbecue shack in Alabama, as well as at three-star restaurants from Paris to Las Vegas.

Steal the Menu is, above all, an entertaining and engaging account of a tumultuous period of globalizing food ideas and frontier-crossing ingredients that produced the unprecedentedly rich and diverse way of eating we enjoy today.

 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH