Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

STEAK: FROM FIELD TO TABLE Marcus Polman

29-06-2015, 7:08
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 160.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405836935
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 07:08:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89077, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16288, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33991, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03316, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09615, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89077, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16288, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33991, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03316, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09615

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Steak: From Field to Table

STEAK: FROM FIELD TO TABLE Marcus Polman

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Marcus Polman
Language: English
Publisher: Betterway Books
Publication Date: 30 Nov 2013
Dimensions: 22 x 17.1 x 2 cm
Format: Hardcover
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: 144ACC1618

 

 

Anyone can cook a piece of beef, but how do you prepare the perfect steak? Journalist Marcus Polman (an avowed meatarian) visited the kitchens of the best steakhouses in New York and famous Parisian brasseries to find out. He spoke with professional butchers, organic farmers, chefs, and other culinary experts and shares their secrets for preparing mouthwatering steaks in this book. You'll learn: The differences in meat quality from various cattle breeds. The attributes, qualities and textures of nineteen cuts of steak. How to select the perfect cut at the butcher's. How to determine doneness and create beautiful grill marks. How to season, sear, pan fry, and dry age a steak. Perfect wines to pair with your perfect steak. The book also includes 25 world-famous steak recipes--from Impressive Beef Wellington to Steak Tartare to Steak Diane--and recipes for classic sauces such as Bearnaise and bordelaise. You'll also find recipes for the tastiest homemade fries and other sides. The advice in this book can transform your kitchen into your new favorite steakhouse..

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HAWKSMOOR AT HOME Huw Gott, Will Beckett

 STEAK Mark Schatzker

 JAMIE'S 15-MINUTE MEALS Jamie Oliver

 ULTIMATE STEAK Paul Gayler

 THE RIVER COTTAGE MEAT BOOK