Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Stauffer Clyde E. - Emulgatory, Nowa

16-07-2014, 3:19
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 19.80 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 4337886583
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 6   
Koniec: 16-07-2014 03:23:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Stauffer Clyde E. - Emulgatory, Nowa
ISBN: 832[zasłonięte]6618
Wymiar: 19.0x24.0cm
Nr wydania: 1
Seria: -
Ilość stron: 184
Ocena: -
Waga: 0,38 kg
Indeks: 555[zasłonięte]02617KS
Rok wydania: 2001
Rodzaj okładki: Miękka
Stan: Nowa
Autor: Stauffer Clyde E.
Wydawca: WNT

Opis książki

Język oryginału: angielski
Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
  • aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
Zobacz także...