Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

*St-Ly* - OMNIBUS - 2 x ANTHONY BOURDAIN

19-01-2012, 20:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik secret_library
numer aukcji: 2033295543
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 9   
Koniec: 19-01-2012 20:04:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 

Strona o Mnie

Zobacz moje komentarze

Dodaj mnie do ulubionych

Zadaj pytanie sprzedajacemu

Zapraszam na inne moje aukcje

 

 

 

secret_[zasłonięte]@wp.pl

         Gadu-Gadu:[zasłonięte]49526

 

 

Strona o Mnie jest integralną częścią opisu aukcji. Zawarte na niej informacje są wiążące dla Kupującego, dlatego proszę o zapoznanie się  z nią przed dokonaniem zakupu :)

 

 

Towar wysyłam za pośrednictwem Poczty Polskiej. Szczegółowe informacje na Stronie o Mnie.

 

 

Wpłata na konto

 

 

...A book is like a garden carried in the pocket...

Chinese Proverb 



Witam na mojej aukcji.

Zapraszam do zakupu książki:


Anthony Bourdain Omnibus:
Kitchen Confidential
A Cook's Tour
 
  

Książka używana, w języku angielskim

 

 

 

Stan książki: bdb
Oprawa: miękka
Ilość stron: 608
Rok wydania: 2004



Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly After twenty-five years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', chef and novelist Anthony Bourdain has decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly position as a dishwasher in a honky tonk fish restaurant in Provincetown; from the kitchen of the Rainbow Room atop the Rockefeller Center to drug dealers in the East Village, from Tokyo to Paris and back to New York again, Bourdain's tales of the kitchen are as passionate as they are unpredictable, as shocking as they are funny. A Cook's Tour: In Search of the Perfect Meal Bourdain sets off to eat his way around the world. But this was never going to be a conventional culinary tour. He heads to Saigon where he eats the still-beating heart of a live cobra, and travels into Khmer Rouge territory to find the rumoured Wild West of Cambodia. He also dines with gangsters in Russia, finds a medieval pig slaughter and feast in Portugal, and returns to the fishing village where he first ate oysters as a child. Written with his inimitable machismo and humour, this is an adventure story sure to give you indigestion.