Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

*St-Ly* - * * MAKING A MEAL OF IT * *

19-01-2012, 19:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 14.50 zł     
Użytkownik secret_library
numer aukcji: 2011700021
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 8   
Koniec: 20-01-2012 13:56:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 2005
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 

Strona o Mnie.

Zobacz moje komentarze.

Dodaj mnie do ulubionych.

Zadaj pytanie sprzedajacemu.

Zapraszam na inne moje aukcje.

 

 

secret_[zasłonięte]@wp.pl

Gadu-Gadu:[zasłonięte]49526

 

 

Strona o Mnie jest integralną częścią opisu aukcji. Zawarte na niej informacje są wiążące dla Kupującego, dlatego proszę o zapoznanie się  z nią przed dokonaniem zakupu :)

 

Towar wysyłam za pośrednictwem Poczty Polskiej. Szczegółowe informacje na Stronie o Mnie.

 

Wpłata na konto

 

...Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy...
   Cyceron


Serdecznie witam na mojej aukcji.
Zapraszam do kupna książki:

 

MAKING A MEAL OF IT

TWO THOUSAND YEARS OF ENGLISH COOKERY

by

ENGLISH HERITAGE

 

Książka używana, w języku angielskim




Stan książki: bdb
Oprawa: twarda z obwolutą
Ilość stron: 200
Rok wydania: 2005

 

Starting with the Roman invasion this book traces the development of food and cooking in Britain. It outlines the impact of the introduction of many foodstuffs we now think of as quintessentially British and goes on to look at how the colonisation of the New World dramatically altered the culinary landscape; how the introduction of the fork led to improved table manners; how the rapid development of scientific and technological discoveries in the Georgian era affected both the preparation and quality of food; and how the introduction of bottled and canned products in the Victorian era radically altered the diet of rich and poor alike. The book is stuffed full of recipes from every era - from milk fed snails and suckling pig to poor man's soup and marzipan bacon. The recipes have been adapted for the modern kitchen to give a true taste of history.

 

 

Zajrzyj koniecznie na inne moje aukcje z wartościowymi książkami!!!

 

*Zdjęcie przedstawia oferowany przedmiot.

  

 


@AuctionCreator secret_library

/miscellaneous/