Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

*St-Ly* - * HEALTHY EATING FOR DIABETES *

19-01-2012, 18:44
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł     
Użytkownik secret_library
numer aukcji: 1997425154
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 8   
Koniec: 13-01-2012 12:34:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 

Strona o Mnie

Zobacz moje komentarze

Dodaj mnie do ulubionych

Zadaj pytanie sprzedajacemu

Zapraszam na inne moje aukcje

 

 

 

secret_[zasłonięte]@wp.pl

         Gadu-Gadu:[zasłonięte]49526

 

 

Strona o Mnie jest integralną częścią opisu aukcji. Zawarte na niej informacje są wiążące dla Kupującego, dlatego proszę o zapoznanie się  z nią przed dokonaniem zakupu :)

 

 

Towar wysyłam za pośrednictwem Poczty Polskiej. Szczegółowe informacje na Stronie o Mnie.

 

 

Wpłata na konto

 

 

...A book is like a garden carried in the pocket...

Chinese Proverb 



Witam na mojej aukcji.

Zapraszam do zakupu książki:


HEALTHY EATING FOR DIABETES


by


ANTONY WORRALL THOMPSON & AZMINA GOVINDJI
 

Książka używana, w języku angielskim

 

 


Stan książki: bdb
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144
Rok wydania: 2003

 


 

Diabetes and sugar are traditionally seen as mutually exclusive and it is frequently believed that people with diabetes have to give up their favourite foods, especially sweet dishes, and maintain strict eating habits. The truth is that by observing a few simple rules like basing meals on starchy, carbohydrate foods, and eating a balanced diet, it is possible to live with diabetes and still enjoy good food. And by adapting recipes for cakes and puddings you can continue to eat your favourite desserts. This book explains how to manage your diabetes through food and eat a balanced diet. It explains the glycaemic index (GI) of foods and how to use it to manage your glucose levels. And although there are a few foods (fizzy drinks, sweets) that should be avoided, sweet foods can still be enjoyed as long as you balance them with low GI foods. Anthony Worall Thompson explains how to adapt recipes so that they use less sugar and fat - for example, using the natural sweetness of fresh or dried fruit instead of sugar - and also offers delicious, low-sugar recipes created specially for this book.