Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

*St-Ly* - FAR FLUNG FLOYD - FLOYD'S GUIDE TO ...

19-01-2012, 19:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.50 zł     
Użytkownik secret_library
numer aukcji: 2009359169
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 10   
Koniec: 19-01-2012 13:58:35

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 1994
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 

Strona o Mnie.

Zobacz moje komentarze.

Dodaj mnie do ulubionych.

Zadaj pytanie sprzedajacemu.

Zapraszam na inne moje aukcje.

 

 

secret_[zasłonięte]@wp.pl

Gadu-Gadu:[zasłonięte]49526

 

 

Strona o Mnie jest integralną częścią opisu aukcji. Zawarte na niej informacje są wiążące dla Kupującego, dlatego proszę o zapoznanie się  z nią przed dokonaniem zakupu :)

 

Towar wysyłam za pośrednictwem Poczty Polskiej. Szczegółowe informacje na Stronie o Mnie.

 

Wpłata na konto

 

...Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy...
   Cyceron


Serdecznie witam na mojej aukcji.
Zapraszam do kupna książki:

 

FAR FLUNG FLOYD

KEITH FLOYD'S GUIDE TO SOUTH-EAST ASIAN FOOD

by

KEITH FLOYD

 

Książka używana, w języku angielskim




Stan książki: bdb
Oprawa: twarda z obwolutą
Ilość stron: 208
Rok wydania: 1994

 

Keith Floyd treks to the remotest parts of Thailand and Vietnam as well as journeying through Malaysia and visiting the culinary high spots of Hong Kong. In his new BBC2 television series he rides across northern Thailand by elephant, whips up a meal for a party of soldiers deep in the Vietnamese jungle, watches a snake banquet being prepared in Hong Kong and visits paradisaical islands off the coast of Malaysia. He enrols at a famous oriental cooking school in Bangkok to find out about tasty, healthy Thai food and in Malaysia learns all about the spicy Peranakan cuisine - a blend of traditional Chinese and Malay cooking. In Hong Kong he discovers the four different types of cuisine that stem from the Chinese mainland, and tastes many delicate dishes of dim sum. In Vietnam, he finds the many influences from French to Indian and Cantonese that make Vietnamese cooking so unique. Everywhere he sees markets piled high with all kinds of colourful and exotic vegetables, fruits and spices. In the accompanying book to the series, Floyd gives his mix of anecdotes from his trip, appreciations of the landscape and people and gobbets of social history and local tradition as well as 150 of his favourite South-East Asian recipes - such as fiery curries from Malaysia, satay hotpots, Thai noodles and fish dishes like mussels steamed with lemon grass and basil.

 

 

Zajrzyj koniecznie na inne moje aukcje z wartościowymi książkami!!!

 

*Zdjęcie przedstawia oferowany przedmiot.

  

 


@AuctionCreator secret_library

/miscellaneous/