SQUEEZY Athletic bananowy 675 g
SQUEEZY Athletic BANANOWY 675 gr
SQUEEZY Athletic bananowy 675 g
WALKA Z TŁUSZCZEM, PRZY ZACHOWANIU ENERGII
Super niski poziom glikemiczny <20
675g porcji dziennej dla kontrolowania wagi oraz diety (respektowane z zaleceniami w Niemczech i Unii Europejskiej). Zawiera opatentowaną substancję Vitalose®. Używany zgodnie z zalecanym dawkowaniem, starcza na 3 dni (bez spożywania innych produktów).
Smak: czekoladowy, bananowy, klasyczny
PODSTAWOWE ZALETY:
- Kontroluje utratę wagi,
- Ze względu na dużą ilość błonnika prawie wogóle nie pojawiają się napady głodu, pomimo redukcji kalorii,
- Poprawia metabolizm organizmu dzięki optymalnemu wykorzystaniu węglowodanów i białek,
- Zawiera cenne białka, dające energię węglowodany i błonnik o niskim indeksie glikemicznym (>20), co prowadzi do niskiego poziomu cukru we krwi,
- Kompleksowy skład tego naturalnego produkt zapewnia bardzo łatwe i szybkie trawienie i ciągłe dostarczanie energii do organizmu,
- Dostarcza organizmowi wielu niezbędnych składników mikro i makro.
SPOSÓB UŻYCIA:
Zmieszaj porcję SQUEEZY ATHLETIC (45 g=4 łyżki stołowe) z ok. 200ml wody lub niskotłuszczowym mlekiem.
Jeśli stosowany zgodnie z zaleceniami dawkowania (5 posiłki dziennie) wystarcza na 3 dni.
Przez te 3 dni nie wolno jeść nic innego oprócz SQUEEZY ATHLETIC.
Banan: Vitalose20 ® * 50% izomaltuloza ** 20% mleko w proszku 11%, emulgator: lecytyna sojowa, białko serwatki, 4% stabilizatora (guma ksantan, gwarantującego mąki), fosforan wapnia, chlorek potasu, węglan wapnia, cytrynian sodu, środek aromatyzujący, cytrynian magnezowy , sukraloza słodzik, kwas askorbinowy, mleczan cynku, żelaza, fumaranu, D, L-alfa-tocopherolacetate, niacynę, witaminę octan D-pantotenian wapnia, glukonian miedzi, cholekalcyferol, chlorowodorek pirydoksyny, ryboflawiny, monoazotan tiaminy, pteroilo kwas glutaminowy, selenin sodu, jodek potasu, D biotyna, cyjanokobalamina
* Fermentowany produkt skrobi pszenicy z pełnego ziarna pszenicy jest prawie całkowicie wyeliminowane w ciągu jäsningsprocessen.Andra fermentacja odbywa się za pomocą specjalnych hodowli bakterii probiotycznych, przed suszeniem. ** Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.
