Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i pr

28-01-2014, 23:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 51.90 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841752909
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-01-2014 23:27:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimn.Podręcznik


 Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
AutorAnna Kmiołek
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-8313-587-3
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21358
Ilosć stron288
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".