Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 3

07-07-2015, 22:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 41.50 zł     
Użytkownik SzokPark
numer aukcji: 5431019269
Miejscowość Jejkowice
Wyświetleń: 1   
Koniec: 07-07-2015 22:11:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@wp.pl

 

tel. 666 [zasłonięte] 783

Przelew Bankowy PKO BP

971[zasłonięte] 247200[zasłonięte]402 [zasłonięte] 043125

lub

Płacę z Allegro

 

Poczta Polska - list polecony, paczki

Bezpiecznie – nadajemy tylko polecone przesyłki

Pełny regulamin na stronie

o mnie
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 3

Autor: Marzanna Zienkiewicz

Wydawca: WSiP
 

EAN:
978[zasłonięte][zasłonięte]21359
Autor:
Marzanna Zienkiewicz
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
184


Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.