Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Cz. 1

30-01-2014, 9:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 48 zł     
Użytkownik stanczyk_mir
numer aukcji: 3902476201
Miejscowość stalowa wola
Wyświetleń: 2   
Koniec: 30-01-2014 09:26:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Stańczyk w Stalowej Woli

DOSTAWA

Możliwe formy dostawy to:

  • dostawa kurierem
  • wysyłka Pocztą Polską
  • odbiór osobisty w Paczkomacie
Koszty dostawy podane są w nagłówku strony

Płatność

Akceptujemy wszystkie formy płatności dostępne na Allegro



Czas dostawy

Termin wysyłki wynosi 24-48 godzin. Jednakże w okresie czerwiec-wrzesień termin wysyłki może się wydłużyć do 72 godzin (dni robocze pon.-pt.)

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów.
Technologia gastronomiczna
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Szkoły ponadgimnazjalne.
Część 1

Autor: Anna Kmiołek

Wydawnictwo: WSiP

Rok wydania: 2013



Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.