Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów avalon

04-02-2014, 21:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 48 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 3859432384
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 1   
Koniec: 04-02-2014 21:22:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Avalon prezentuje:
Avalon
o nas regulamin komentarze nasze aukcje email


Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz.1

 

Kmiołek Anna - Wsip

 

 

Oprawa: Miękka
Format: 17.0x24.0cm
Ilość stron: 344
Rok wydania: 2013
ISBN: [zasłonięte]978-83-13588-0

 

 

 

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.



 



sprzedawca:

Księgarnia Avalon.pl
Włodzimierz Konarski
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: 607 [zasłonięte] 490

Mój stan
email: [zasłonięte]@avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#