Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Spaghetti BIO. M. Montignac. IG19. 6x500g. W-wa.

09-05-2015, 9:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 87.50 zł     
Użytkownik ALVIN2014
numer aukcji: 5310436094
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 12   
Koniec: 09-05-2015 09:33:19
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt
E-mail Wyślij wiadomość
Tel.kom. 601 [zasłonięte] 154
Tel.kom. 691 [zasłonięte] 996

Koszty przesyłki
Kurier - przelew 14,50 zł
Paczkomat - przelew 7,99 zł
Paczkomat - pobranie 13,00 zł
Odbiór osobisty 0 zł
Kurier - pobranie 18,00 zł

Konta bankowe
Numer 32 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250091 [zasłonięte] 425897
Bank ING Bank Śląski

Regulamin
1) Paragony/Faktura: do każdej przesyłki dołączamy paragon fiskalny lub (na życzenie) wystawiamy fakturę VAT.
 
2) Wygodny odbiór osobisty w sklepie w Warszawie na Mokotowie. Szczegóły na stronie O MNIE
 
3) Formy płatności:
- PayU,
- przelew tradycyjny,
- płatność przy odbiorze (u kuriera lub w paczkomacie),
- gotówka lub karta płatnicza przy odbiorze osobistym.
    
4) Wysyłka GRATIS: zakupy na łączną kwotę min. 250,00 zł (przy przedpłacie na konto) wysyłamy na nasz koszt (kurierem lub paczkomatem).
 
5) Przesyłki kurierskie:  kurier dostarcza przesyłkę w dni robocze tj. poniedziałek - piątek w godzinach 9.00 - 17.00. 
Nie ma możliwości dostaw w godzinach wieczornych.
Dostawa w sobotę obciążona jest dodatkowym kosztem w wysokości 25,00 zł.
Prosimy o wcześniejsze skontaktowanie się z nami celem sprawdzenia możliwości realizacji takiej dostawy przez firmę kurierską, ponieważ nie jest ona dostępna na terenie całego kraju.
 
 
 Makaron spaghetti BIO     IG19
 
według receptury  Michela Montignaca  
 
 
6 x 500g
 
Odkryj makaron, który pomaga schudnąć.
 
 
 
 
Makarony, a zwłaszcza spaghetti, są jednym z najbardziej znanych i popularnych produktów spożywczych. 
 
Ulubione przez smakoszy oraz wszystkich, którzy po prostu lubią jeść.
 
Niestety ich IG (indeks glikemiczny) jest wysoki (50-55), dlatego mogą być przyczyną wzrostu masy ciała.
 
Makarony razowe mają niższy wskaźnik IG, ale ich smak nie odpowiada wielu miłośnikom makaronów. Wartość IG dla makaronu razowego ugotowanego al dente wynosi 40.

 
 
Spaghetti Montignac ma prawie 3 razy mniejszy IG!
 
 
Wspaniały prezent dla Ciebie i Twojej talii !
  
 
 
Zalety makaronu Spaghetti Montignac IG 19:
 
  • smakuje jak tradycyjny, biały makaron;
  • jest ulubiony również przez dzieci, które nie zawsze lubią jeść ciemne, razowe makarony;
  • posiada wysoką zawartość błonnika: 100 g spaghetti Montignac zawiera 10g błonnika. To jest 2 do 3 razy więcej niż tradycyjny  makaron;
  • błonnik o właściwościach prebiotycznych pomaga:
    -  obniżyć poziom cholesterolu, 
    -  zwiększa absorpcję minerałów (wapna i magnezu),
    -  wspomaga proces trawienia,
    -  obniża poziom cukru we krwi
  • produkowany metodami ekologicznymi zachowuje więcej witamin i minerałów!
Łatwy do przygotowania: gotujemy tylko 5-6 min. by uzyskać efekt al'dente.
 
Ze względu na niski IG makaron może być spożywany razem z tłuszczami, oliwą i parmezanem. 
 
 
 
 
 
Spaghetti BIO. M. Montignac. IG19. 6x500g. W-wa.
 
 
Skład: semolina z pszenicy durum*, proszek z agawy*, siemię lniane*.   
 
* produkt rolnictwa ekologicznego  
 
 
Zawiera gluten.
  
 
Waga: 3 kg (6x500g)  (netto)
 
Najlepiej spożyć do: 15.04.2017
 
 
Indeks Glikemiczny = 19
 
 
Wartości odżywcze w 100g
 
Wartość energetyczna
379kcal
/1608kJ  
Tłuszcz 
w tym tłuszcze nasycone
1,5g
0,21g  
 Węglowodany
w tym cukry
80,2g
13,7g  
 Białko 11,1g  
 Sól  0,0038g  
 Błonnik 10,6g