Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SOUTHERN ITALIAN DESSERTS Costantino, Schacht

11-04-2015, 7:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 223.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169949410
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-04-2015 07:07:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62057, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36396, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74037, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73258, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77440, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62057, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36396, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74037, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73258, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77440

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Southern Italian Desserts: Rediscovering the Sweet Traditions of Calabria, Campania, Basilicata, Puglia, and Sicily

SOUTHERN ITALIAN DESSERTS Costantino, Schacht

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Rosetta Costantino, Jennie Schacht
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 8 Oct 2013
Dimensions: 25.7 x 19.8 x 3 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 16A[zasłonięte]77440

 

 

An authentic guide to the festive, mouthwatering sweets of Southern Italy, including regional specialties that are virtually unknown in this country as well as variations on more popular desserts such as cannoli, biscotti, and gelato. 
In Southern Italian Desserts, author of the acclaimed My Calabria, Rosetta Costantino, collects seventy-five favorite recipes from the regions of Calabria, Campania, Basilicata, Puglia, and Sicily. These picturesque areas have a rich history of beautiful desserts, many of them tied to holidays and festivals. For example, Zeppole di San Giuseppe are doughnut-like pastries topped with cream and cherries, traditionally made in Campania for the celebration of Father’s Day. And the Sicilian chilled watermelon pudding Gelo di Mellone is a refreshing dish served in summer for the festival of Palermo’s patron saint, Rosalia. Other desserts such as persimmon gelato, chocolate-dipped figs stuffed with almonds and candied orange peel, and chocolate-hazelnut cake rolls celebrate Southern Italy’s local bounty and traditional foods. With recipes for more familiar Italian desserts such as cannoli and gelato, as well as deliciously obscure sweets such as rich cassatas, almond-flecked cookies, and flaky cream-filled sfogliatelle pastries, Southern Italian Desserts features a treat for every occasion.
     In addition to explaining the regional history, symbolism, and lore behind the desserts, Costantino teaches you how to stock your dessert pantry and provides all of the foundational recipes you need to embark on a sweet tour of the Italian south from your kitchen. This delightful confection of a cookbook will expand your dessert repertoire and leave you dreaming of Italy. Buon appetito!

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 80 CAKES FROM AROUND THE WORLD Claire Clark

 DOLCI: ITALY'S SWEETS Francine Segan

 WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 THE CREAMERY KITCHEN Jenny Linford

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 MY CALABRIA Rosetta Costantino, Janet Fletcher