Sous vide VS-3910 550 W
TRISTAR
Przyszłościowa pomoc kuchenna
Dla każdego
kto często przyrządza
kurczaki ,ryby, steki
lub
inne smakowite dania mięsne
gdzie ważnym czynnikiem jest zagwarantowanie precyzyjnie określonej temperatury – optymalnym rozwiązaniem zapewniającym doskonały smak
i
konsystencję potraw może okazać się urządzenie
do
gotowania próżniowego sous vide
Zachowuje soczystość mięsa
ryb i drobiu oraz kolor i smak warzyw.
Ustaw odpowiednią temperaturę kąpieli wodnej
(przepisy dotyczące czasu gotowania
i
temperatur znajdują się w instrukcji)
i
zanurz próżniowo zapakowane surowce (będziesz potrzebować oferowanej przez nas pakowarki próżniowej 802-559 oraz worków oznaczonych numerami 802-568 do 802-570).
Dzięki precyzyjnie ustawianej temperaturze wody danie w zasadzie nie może się nie udać: potrzeba naprawdę bardzo dużo czasu
aby rozgotować potrawę.
Nie myśl, że to urządzenie służy wyłącznie do przyrządzania wyszukanych potraw i wypróbowywania skomplikowanych przepisów: gotuje perfekcyjnie nawet jajka
Łatwe w obsłudze dzięki wyciąganemu wewnętrznemu naczyniu i zabudowanym uchwytom.
Dane produktu
| Masa: |
4,3 kg
|
| Wymiary: |
Szer:36xWys:25xGł:28 cm
|
| Moc: |
550 W
|
| Długość kabla: |
110 cm
|
| Pojemność: |
6 l
|
GWARANCJA
na
12 MIESIĘCY